Wokwagen

Wokwagen  Wokwagen

Mensen willen tegenwoordig zien wat ze eten. Ze willen kunnen zien dat het eten vers is en hoe het wordt klaar gemaakt. Steeds meer klanten van ons bedrijf huren daarom een wok kraam.

In een wok kraam worden de gerechten op locatie klaar gemaakt. Al ons personeel is opgeleid als professioneel kok en zij weten dus wel raad met een wok op een groot open vuur. Uw gasten kunnen zelf de inhoud van hun wokgerecht samenstellen. Een buffet dus eigenlijk, maar dan rijdend en één waarin het in feite ter plekke wordt bereid.

In wok kramen worden hoofdzakelijk Oosterse gerechten klaar gemaakt. Hierin gaan gezonde groenten zoals wortel, taugé, pepers, sugarsnaps en verschillende soorten kool. Verder hebben we in onze wok kramen een ruime keuze uit vlees (onder andere kip), vis maar ook schaaldieren zoals grote garnalen. Bereid in een saus van groene of rode curry stijgen in een mum van tijd de heerlijkste geuren uit de wok kramen op.

Het huren van een mobiele wokwagen is bijvoorbeeld leuk voor op een schoolkamp. Zoveel kinderen, zoveel smaken namelijk. En dat is nou net het mooie van de wokwagen. Van zoetzuur tot heel pittig, met rijst, mihoen of met bami, voor elke leerling is er wel iets te vinden in de wokwagen dat hij of zij lekker vindt.

Wokwagens doen het ook goed op openlucht festivals. Met name onder jongeren zien we steeds meer mensen die geen vlees en geen vis eten. Juist het bereiden van vegetarische gerechten is in de wokwagens heel gemakkelijk. Sowieso bieden de verschillende groenten al veel mogelijkheden om een complete maaltijd samen te stellen. Bovendien maakt de Aziatische keuken het werken met vleesvervangers als tofu en tempeh heel gemakkelijk.

Indien u dat wenst kunnen we onze wokkarren helemaal afstemmen op het thema van uw feestje. U wilt uw feestje misschien een tropisch tintje geven? Dat kan? Onze koks komen koken in een toepasselijke sarong en dragen bijpassende strooien hoedjes. Ook eventueel meubilair dat u wilt huren kunnen we aanpassen aan het thema.

De wokkar is dus een trendy en eigentijds mobiel eethuisje. Zeker voor mensen die gewend zijn om te reizen zal het menu van de wokkar heel bekend over komen. Het huren van een wokkar op uw volgende feest is dan ook een goed alternatief voor friet en andere snacks. Gezond, modern en bovendien erg lekker.

Neem vandaag nog contact op voor het boeken van een wokwagen op uw volgende fuif. Wij werken met een vaste basisprijs voor de wokwagen en rekenen vervolgens een bedrag voor de consumpties. In de vaste prijs is het op locatie - aan huis, uw bedrijf of op een andere locatie - afleveren van de wokkar inbegrepen. De prijzen van de consumpties zijn afhankelijk van de keuze voor de samenstelling van de wokmenu´s.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap