Hotdogkraam

Hotdogkraam  Hotdogkraam

Bij het organiseren van een succesvol en professioneel evenement, feest, of bedrijfspresentatie komt het nodige kijken. Het kiezen van de juiste datum, een mooie en goed bereikbare locatie, muzikale begeleiding enzovoort. Bij het succes van het evenement speelt de catering in veel gevallen een grote rol, zo niet een hoofdrol.

Het niveau en de samenstelling van de catering is in feite maatwerk. Belangrijk is dat de kwaliteit van het culinaire gedeelte aansluit bij de doelgroep die op de fuif komt. De catering moet passen bij de uitstraling die u het evenement wilt meegeven. Simpel gezegd, het serveren van een high tea of smoothies buffet past minder goed bij een braderie of rommelmarkt. Voor dat soort evenementen is het bijvoorbeeld veel passender om voor hotdogkramen te kiezen.

Om de juiste uitstraling te bereiken is het ook belangrijk dat u de verzorging van voedsel en drank uitbesteedt aan een goede cateraar. Als u voedsel gaat serveren is het gewoon onontbeerlijk dat u te maken heeft met een professioneel bedrijf. Vanwege de kwaliteit van het voedsel, maar ook weer vanwege de uitstraling en de hygiƫne.

Als we weer even kijken naar de al genoemde hotdogkraam dan heeft iedereen daar een voorstelling bij. Een hotdogkraam moet in de eerste plaats mobiel zijn. De hotdogwagen moet er bij wijze van spreken uitzien alsof deze op de hoek van de straat in New York staat. Ten tweede moeten er in de hotdogkraam de juiste sauzen staan. En ten derde moet het personeel passen bij de hotdogkraam. Dat betekent dus dat ze de juiste bretels, het strikje en zo verder moeten dragen.

Naast uitstraling is natuurlijk ook de veiligheid van belang. Dat geldt voor de veiligheid van het voedsel en de gasten. Dat betekent dus weer in het voorbeeld van de mobiele hotdogwagen dat de producten op de juiste temperatuur worden bewaard en worden klaar gemaakt, ook als de temperatuur op de locatie van het evenement oploopt. Ten tweede moeten er voldoende veiligheidsvoorzieningen in de mobiele hotdogwagen aanwezig zijn, zoals een brandblusser en een verbandtrommel.

Catering stopt overigens niet bij het voedsel. Wij leveren daarom niet alleen hotdogwagens, maar u kunt bij ons een complete inrichting voor de feestlocatie huren. We plaatsen van te voren stoelen, tafels, krukken enzovoort op locatie. Uiteraard passen we ons daarbij aan op de locatie van het feest: voor een bedrijfsfeest nemen we ander meubilair mee dan voor een intiem feestje aan huis.

Bij dit alles moet natuurlijk ook bedacht worden dat de catering ook de juiste prijs heeft. Uiteraard is alles - of in elk geval veel - mogelijk op het gebied van catering, maar dat ziet u dan ook terug in de prijzen. Onze hotdogkarren zijn te huur voor interessante tarieven, ook als u ze op een klein feestje wilt boeken.

Wij streven ernaar om de hier beschreven balans tussen het catering aanbod, de uitstraling en de prijs voor onze klanten te bewaken. Daarbij maakt het voor ons niet uit of u een of meerdere hotdogkarren wilt boeken. Of een van onze andere eetkarren die wij in de verhuur aanbieden natuurlijk.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap