Viskraam

Viskraam  Viskraam

Onze eetgewoonten worden steeds meer verrijkt door invloeden van buitenaf. Gerechten vanuit het gebied rond de Middellandse Zee, Aziƫ en Afrika vinden tegenwoordig moeiteloos de weg naar ons bord. En gelukkig maar, want de wereld heeft veel lekkers te bieden. Maar er is nog altijd voedingswaar uit onze eigen regio die de smaakwedstrijd met het buitenland met gemak aan kan gaan. Zoals verse vis uit onze eigen Noordzee.

Het mooie van vis uit de Noordzee is dat de weg van vangst naar ons bord nooit lang is. Vis uit de Noordzee wordt bovendien professioneel gevangen en verwerkt en is vooral gezond. Geen wonder dat onder onze mobiele food wagens de viskraam al jarenlang steevast tot de toppers behoort van wagens die onze klanten willen huren.

Viskramen horen gewoon thuis in het Belgische en Hollandse straatbeeld. Met name aan de kust, maar ook ver in het binnenland zie je viskramen waar zowel verse als gebakken vis wordt verkocht. En het mooie aan de viswagen is dat het assortiment mee gaat met het seizoen. Liggen op het ene moment de mosselen in de vitrine, op het andere moment de maatjesharing.

Viswagens doen het ook goed op een feestje. Een visje is een licht verteerbare en gezonde snack. Iedereen weet dat vis gezonde vetten bevat die het menselijk lichaam nodig heeft.

Het leuke van een visje op een fuif is dat het natuurlijk heel goed samen gaat met een drankje. Een mooi glas witte wijn of een gewoon een goede pint passen perfect naast verse vis. Uiteraard kan dat drankje ook worden geschonken vanuit onze viskarren. En ook een lekker frietje of een frisse salade kunnen we vanuit de viskraam verzorgen.

Denk overigens niet dat onze viswagens uitsluitend Noordzee vis serveren. In onze viskar is natuurlijk ook ruimte voor een lekker stukje tilapia filet, een mooie red snapper of voor Noorse zalm. Eigenlijk kunnen we alle soorten vis en schaaldieren meenemen naar het feest aan uw huis, bedrijf of op een andere locatie.

Wij staan zeven dagen per week voor u klaar indien u een viskraam bij ons wilt huren. We hebben verschillende maten viskramen en deze zijn dus ook tegen verschillende prijzen te huur. Bel vandaag nog en informeer naar onze vaste lage prijs voor het huren van een viskar.

Het assortiment vis voor de viswagen stellen we in overleg met u en op maat samen. Bespreek met ons welke soorten vis u op uw feest wilt serveren en wij zorgen ervoor. Een rijdend viskraam is het beste idee voor wie een originele en gezonde snack op zijn volgende fuif wil presenteren.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap