Patisseriewagen

Patisseriewagen  Patisseriewagen

Op een feestje hoort men taart te serveren. Maar welke taart of welk gebak? En hoe doe je dat op een heel groot feest, met misschien wel honderd of meer mensen? Dan is het gemakkelijk en leuk om een patisseriekraam te huren.

Vroeger was er al een aardige keuze uit verschillende taarten. Tegenwoordig, met de vele bakprogramma´s op televisie, is de keuze bijna oneindig. En er zijn steeds meer gespecialiseerde patissiers dus u bent er niet door op een enkel adres uw taartjes te bestellen. Bij de een moet u zijn voor cupcakes, bij de volgende voor zijn appeltaart en bij weer een ander voor heerlijke vlaaien.

Op die manier wordt het moeilijk om u te verheugen op uw eigen fuif. Daarnaast is het van te voren heel moeilijk in te schatten hoeveel verschillende taarten u nodig heeft. Smaken verschillen nou eenmaal. Al die zorgen verdwijnen als u ervoor kiest om een patisseriewagen te huren.

Een patisseriekraam is een rijdend smul paleis. De patisseriekramen van ons bedrijf zijn rijkelijk gevuld met rijstevlaaien, slagroomsnitten, cheese cakes, verschillende soorten vruchten gebak en natuurlijk de lekkerste appeltaart. In onze patisseriewagens wordt zelfs gedacht aan de mensen die liever een klein of luchtig gebakje hebben met onze zelfgemaakte mini petit fours.

Hoe we het assortiment samenstellen, bepaalt u helemaal zelf. Wij kunnen voorstellen doen voor een gevarieerd banket waarbij we rekening houden met het doel van uw feest. Het maakt namelijk nogal uit of het gaat om een groot familiefeest thuis, of bijvoorbeeld de opening van een nieuw bedrijf.

In het laatste geval kunnen we het gebak bijvoorbeeld voorzien van het logo van het bedrijf of product. Daarmee geeft u een professioneel en tegelijkertijd grappig tintje aan deze culinaire uiting. Ander maatwerk bij de samenstelling van het banket van de patisseriekar is uiteraard mogelijk.

Onze patisseriekarren passen op elke locatie. Bruiloften, verjaardagen, openingen van winkels, geen gelegenheid waar een lekker gebakje niet op zijn plaats is. Ons bedrijf heeft een groot arsenaal mobiel en professioneel materiaal voor oneindig veel evenementen en gelegenheden in de verhuur. Daarmee kunnen we zowel voor feestjes thuis of bij een bedrijf de juiste catering verzorgen en een passende sfeer creëren. Voor elke klant is er dan ook een oplossing op maat te huur. Ook met onze patisseriewagens.

Het boeken van een van onze patisseriekramen kan heel snel en gemakkelijk worden geregeld. U betaalt altijd een vast starttarief per wagen. Daarnaast werken we met verschillende arrangementen en prijzen. U betaalt ofwel per persoon een vaste prijs waarbij uw gasten dan zoveel kunnen eten als ze willen. Of u betaalt een prijs per elke consumptie die uw gasten nuttigen. Voor onze maatwerk oplossingen of speciale wensen kunnen we een aparte offerte voor u opstellen.Copyright 2023De-frietwagen.be| Contact| Sitemap