Mobiel frietwagen

Mobiel frietwagen  Mobiel frietwagen

Als een bekend Italiaans vermoutmerk de titelsong niet al had geclaimd, dan hadden wij het zeker gedaan. Want de slogan "anytime, any place, anywhere" is waarschijnlijk nog beter van toepassing op onze mobiele frietwagen, dan op het Italiaanse drankje. Onze mobiele frietwagen is simpel gezegd altijd, overal en op elke locatie te gebruiken.

Frietwagens huren is altijd een goede optie. Met onze mobiele frietwagens bent u niet aan tijden gebonden. Zeker wanneer u een feestje op uw eigen locatie houdt, hoeft u geen rekening met openings- en sluitingstijden te houden. Een nachtelijk sportevenement? Onze frietwagens blijven gewoon open. Een muziekfestival? Frietwagens blijven draaien tot de laatste gast naar huis is. Of gewoon een vroege markt of braderie? Geen probleem voor ons.

Een friet wagen komt op elke plek. Het moet wel heel erg hard hebben geregend voordat we de friet wagen niet bij u op het terrein kunnen krijgen. Geen stroom, water of afvoer aanwezig? Geen probleem. De friet wagen wordt op een eigen generator aangesloten. En we hebben een schoon- en vuilwater tank aan boord van de friet wagen dus zijn we niet afhankelijk van de aansluiting op de waterleiding of riolering. Uiteraard is dit allemaal in de verhuur inbegrepen.

U kunt de frit wagen overal laten komen. Wij komen met de fritwagen door heel Nederland en Belgiƫ. U bepaalt waar en wanneer u de frit wagen nodig heeft en wij plannen de reis. Uiteraard is plaatsing van de frit wagen aan huis ook mogelijk. Maar we komen ook in de binnensteden, kleine dorpskernen, op sportvelden en natuurgebieden.

U bent met de huur van een fritkraam totaal ongebonden. U geniet van maximale vrijheid en kunt al uw aandacht richten op uw feest, evenement of andere gelegenheid. Dat geldt natuurlijk ook voor het bemannen van de frit kraam. Wij hebben zelf personeel voor onze fritkramen dat goed is opgeleid, gastvrij is en weet wat het is om goede frieten te bakken. Voor ons personeel geldt dan net zo goed dat ze altijd, overal en op elke locatie inzetbaar zijn.

Ons bedrijf is dus net zo flexibel als de inzet van onze frietwagens. U kunt ons dan ook elke dag bellen voor het boeken van de frit kramen. Voor de verhuur van onze frit kramen of andere food wagens kunt u ons elke dag bellen, van 's ochtends negen uur tot 's avonds tien uur. Wij staan simpelweg voor u klaar om u snel te helpen.

Wij hopen dat we u hebben kunnen overtuigen van de voordelen van een frietwagen voor de catering van uw volgende feest of evenement. Bel gerust als u vragen heeft over de verhuur van de frit kramen. U vindt op onze website al veel informatie over onze prijzen en hoe u een fritwagen kunt boeken. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar onze maatwerk oplossingen, dan staan we u graag te woord.Copyright 2023De-frietwagen.be| Contact| Sitemap