Smoothie wagen

Smoothie wagen  Smoothie wagen

In een smoothie zitten meestal ijs, vers fruit en melkproducten zoals yoghurt, melk of room. Maar wist u dat er ook groene smoothies bestaan? In deze smouthies zitten naast fruit ook groene groente, zoals boerenkool, spinazie en sla.

Of er nou alleen fruit in zit of ook groeten, een smouthie is een fris en gezond tussendoortje. Smoothies worden door hun gezonde karakter aanbevolen in gezondheidsmagazines. En ook voor kinderen zijn ze ideaal omdat ze weliswaar groenten en fruit bevatten, maar toch zoet smaken.

Wanneer u dus eens een keer fris en fruitig voor de dag wilt komen op een feestje huur dan eens een smoothie wagen bij ons bedrijf. In een rijdend smoothiekraam worden de ingrediƫnten voor de smouthie vers in een blender gemixt tot een romige substantie. In een gespecialiseerde en mobiel smoothiekraam wordt vaak ook ingevroren fruit en ingevroren yoghurt gebruikt in plaats van ijsblokjes. Dat geeft nog meer smaak aan de smoothies.

Zeker wanneer mensen een hele dag op fuif komen is een smouthie een goede en vooral lekkere energiedrank. Smouthies geven namelijk genoeg energie en vitaminen om fit de dag door te komen. Maar u kunt op het feest ook een smouthie met een scheutje alcohol schenken. Zo kan een verse smoothie uit onze mobiele smouthiekraam de perfecte afsluiting vormen van uw feestavond of bruiloft.

Smoothiewagens zijn ook erg geschikt voor op een heidag van een bedrijf. U begint de werkdag meteen goed met deze frisse en gezonde oppepper. En een smouthie wagen zorgt voor een fruitige omlijsting van uw product- of bedrijfspresentatie. Onze smoothie wagens zijn eigenlijk op elke locatie thuis en op elk moment van de dag.

Wat dacht u van een smouthiewagen aan huis met het verjaardagsfeestje van uw kind? De kinderen kunnen in onze smouthiekramen zelf aan de slag. Met vers fruit, yoghurt of ijs en wat magere melk of vruchtensap mixen ze de smoothies in de smoothie wagen tot een schuimig geheel. U zult zien hoeveel pret ze beleven in onze smoothiekramen met het maken van deze gezonde snack.

Door smoothies te presenteren onderscheidt u zich van andere feestjes en evenementen. Het hippe en frisse karakter van de smoothie zal uw evenement de frisse uitstraling geven die u wenst. Dan is het goed om te weten dat u met onze smoothiekramen alles in een keer in huis heeft om heerlijke smouthies te maken. En u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer uw gasten na de smoothie party achter het stuur van hun auto stappen.

Smouthies maken is zo geleerd. Dus kunt u ervoor kiezen om de smouthie wagens met of zonder personeel van ons bedrijf te huren. In de smoothie wagen is alles aanwezig om zelf uw gasten deze lekkere frisse drank te serveren. Bel nu voor het boeken van een smoothiekraam.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap