Pastawagen

Pastawagen  Pastawagen

In welk land is eten met de familie een van de belangrijkste tradities? En in welk land staat genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft voorop? Precies, in Italië. Het land van ´la Dolce Vita´, oftewel het goede leven.

En bij dat goede leven horen natuurlijk...lekker eten, mooie dingen om je heen, omringd worden door goede mensen, een goede gezondheid, goed in je vel zitten etc. En dat doen Italianen vaak door met zijn allen te genieten van een rijke pasta maaltijd.

Dus wanneer u een keer een feest met de familie of misschien wel een heuse reünie te vieren heeft, doe dat dan ook met pasta. En omdat we toch noorderlingen blijven, willen we het wel een beetje gemakkelijk en efficiënt aanpakken. Daarom hebben wij voor het beste van twee werelden voor u. Wij hebben namelijk de mobiele pastakar te huur!

Een pastawagen is in feite een mobiele Italiaanse keuken. In de pastawagen hebben we precies datgene aan boord dat nodig is voor het bereiden van echte Italiaanse pasta. Daarom noemen we het een Italiaanse keuken, alleen dan rijdend gemaakt. Met de pastawagen kunnen we dan ook op elke locatie en op elk feest komen, zoals bij u aan huis, bij uw bedrijf, op een recreatieterrein en zo voort.

Naast pastawagens kunnen we ook voor de aankleding van uw feest zorgen. Denk daarbij aan leuke zitjes en parasolletjes in passende Italiaanse kleuren. En ook de grote diepe borden om de pasta in te serveren en andere horecaspullen en -meubilair dat nodig is om een echte pasta party te houden hebben we voor u te huur.

Wilt u helemaal uitpakken in de Italiaanse sfeer dan kunnen we ook voor een houtgestookte pizzaoven zorgen. Andere op maat gemaakte oplossingen bestaan uit het serveren van een typisch Italiaans aperitief zoals een glas prosecco. Verder maatwerk bestaat uit schalen die professioneel zijn opgemaakt met diverse antipasti.

Groot voordeel van de pastakarren is dat we er eten mee kunnen serveren dat zowel jong en oud zal aanspreken. Kinderen willen op een fuif nog wel eens kieskeurig zijn als het op eten aankomt, maar er is bijna geen kind te vinden dat niet van pasta houdt. En volwassenen vallen al helemaal voor de rijke Italiaanse smaken van saus à la Bolognese, à la Carbonara of al Pesto à la Genovesa.

Neem voor meer informatie over onze pastakarren vrijblijvend contact op. Wij werken met overzichtelijke prijzen voor het huren van de pastakarren. Zo kunt u kiezen voor een prijs per consumptie of een vaste prijs per persoon. In het laatste geval kunnen uw gasten onbeperkt pasta eten voor een vooraf afgesproken vaste prijs.

Wilt u een of meer van onze pastawagens boeken voor uw volgende feestje stuur dan een e-mail of bel het nummer op onze website. We zijn alle dagen bereikbaar tussen negen uur 's ochtends en tien uur 's avonds.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap