Loempiakraam

Loempiakraam  Loempiakraam

Grappig, hoe sommige exotische fenomenen op den duur inburgeren en als vanzelf een Hollands of Belgisch gebruik worden. Dat geldt bijvoorbeeld voor de loempiakraam. Wie is er inmiddels niet aan gewend geraakt dat als we naar de weekmarkt gaan, we even snel langs de loempiawagen gaan voor een heerlijke loempia?

In Brabant werd onlangs zelfs een heuse handtekeningenactie gestart toen een lokale loempiakraam zijn vergunning dreigde te verliezen. In no time tekenden enkele duizenden mensen de petitie voor het behoud van de loempiawagen in het lokale centrum. En ook de speciale Facebook pagina over de loempiakraam kreeg duizenden bezoekers.

Dat de loempiakramen het in Nederland en België zo goed doen is misschien ook niet zo gek. Wist u namelijk dat in Katwijk (provincie Zuid-Holland) al bijna vijftig jaar de grootste loempiafabriek van Europa staat? In die fabriek worden 700.000 loempia's per dag geproduceerd! En veel van deze loempia's vinden hun weg naar een van de vele loempiakramen die Nederland en België inmiddels rijk zijn.

Het leuke van een loempiakraam is voor veel mensen dat ze voor een leuke prijs snel een lekker hapje kunnen kopen. Gewoon in het voorbijgaan een loempia kopen en vervolgens al lopend lekker opeten. Dat kan dus ook op de presentatie van uw bedrijf of wanneer u bijvoorbeeld een evenement met uw vereniging of sportclub organiseert.

Bij ons kunt u professioneel ingerichte loempiakramen huren. Wanneer u bij ons een of meer loempiawagens wilt huren, dan huurt u in feite een mobiel keukentje inclusief de al voorgebakken loempia´s. Wij leveren de loempiakar aan huis of uw bedrijf af compleet met instructies. Vervolgens bouwen we de loempiakar op locatie op, compleet met leuke decorstukken en versiering.

Wij hebben meerdere mobiele loempiakarren te huur. U kunt contact opnemen om te informeren naar de capaciteit van de loempiakarren. Indien u weet hoeveel gasten u verwacht en hoeveel loempia's u ongeveer denkt te gaan serveren, dan doen wij een voorstel op maat. Door dit maatwerk houden we de prijzen van de loempiawagens laag en heeft u precies het juiste aanbod.

Door ons ruime aanbod van loempiakramen hoeft u niet heel vroeg van te voren te boeken, maar wacht echter niet tot het laatste moment. Met de juiste voorbereidingstijd kunnen we voor een mooie aankleding in Aziatische stijl zorgen hetgeen professioneel op de gasten op uw fuif zal overkomen.

Een loempiawagen kan op vrijwel elk feest worden ingezet. Een loempiakar is bijvoorbeeld leuk op een feestje voor kinderen, op een huwelijksfeest of een leuke opening van het pand van uw bedrijf. Uiteraard staat ons rijdend arsenaal loempiawagens ook vaak op braderieën, markten, beurzen en carnavalsfeesten.

Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen voor meer informatie over de prijzen van onze loempiakramen. Zoals gezegd helpen we u ook graag bij het boeken van de loempia wagens. Wellicht kunnen we ook van dienst zijn met het huren van horeca meubilair. Ook hier is maatwerk mogelijk en kunnen we voor het totale arrangement een aantrekkelijke prijs voor u berekenen.Copyright 2023De-frietwagen.be| Contact| Sitemap