Beenhamwagen

Beenhamwagen  Beenhamwagen

Het is een bekend fenomeen: mensen blijven nou eenmaal langer op een bijeenkomst, beurs of presentatie als ze daar ook iets kunnen eten. Op de een of andere manier worden we op een beurs of op een feestje hongerig. We krijgen lekkere trek en zin in een hapje en een drankje. Maar u wilt misschien niet gebonden zijn aan een bepaalde locatie of met de prijs van de hoge huur van een feest- of evenementenzaal zitten. Dan is een mobiele eetkraam huren voor u de oplossing.

Wanneer u uw gasten gewoon een lekker en hartig tussendoortje wilt voorschotelen dan hebben wij voor u een mobiele beenhamkraam te huur. Een mobiele beenhamwagen is een rijdend buffet en een professionele oven in één. Onze beenhammen worden ter plaatse in de beenhamwagens klaar gemaakt. U bent dus van de heerlijke geur van de beenham verzekerd. Gasten komen vanzelf naar ons toe zodra ze de zoute en kruidige lucht uit onze mobiele beenhamkramen ruiken. In de mobiele beenhamwagens wordt de heerlijkste warme beenham met daarbij een lekkere salade geserveerd.

Met onze mobiele beenhamkramen komen we op allerlei bijeenkomsten. Groot voordeel is dat we op vrijwel elke locatie kunnen komen. U kunt ons dus boeken voor een gelegenheid aan huis of huren voor de verzorging van uw gasten tijdens een feest of jubileum van uw bedrijf.

Ook voor een presentatie of de opening van uw bedrijf is een mobiele beenhamkraam een leuke en gezellige oplossing. Regelmatig komen we op fuif bij scholen of sportverenigingen. Van te voren maken we afspraken over de prijzen zodat u weet waarvoor u betaalt. U kiest zelf om een vaste prijs per persoon te betalen of een prijs per consumptie. Ook kunt u kiezen voor verschillende drankenarrangementen: wat dat betreft leveren we met onze verhuur wagens uitsluitend maatwerk.

Onze mobiele beenhamwagens worden altijd bediend door medewerkers die professioneel en gastvrij zijn. Zij werken dus volgens de hygiënische standaarden en zullen uw gasten netjes te woord staan. Of ze nu bij u thuis aan het werk zijn of bij een bedrijf, u kunt er verzekerd van zijn dat onze medewerkers zich keurig gedragen en uw gasten met alle egards behandelen.

U kunt onze beenhamwagens ook huren in combinatie met andere eetkramen. We kunnen dan ook de gehele catering van uw feest verzorgen en het gehele aanbod op maat voor u samenstellen. Ook kunnen onze beenhamwagens eerst worden gebruikt als drankenwagen en bijvoorbeeld aan het einde van de avond als beenhamwagen worden gebruikt. U laat uw gasten op uw feest dan niet met een lege maag naar huis gaan.

Neem vrijblijvend contact op voor het huren van een mobiele beenhamkraam. Geeft u een feest voor een grote groep dan helpen we u graag bij het bepalen van het aantal beenhamwagens dat u het beste kunt huren. Voor grotere partijen met meerdere mobiele beenhamwagens hanteren we uiteraard hele scherpe prijzen.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap