IJskraam

IJskraam  IJskraam

Ons bedrijf heeft een groot mobiel arsenaal aan eetkarren. Natuurlijk staat onze rijdend frietkraam steevast op nummer een, omdat deze overal en altijd past. Bovendien staan wij erom bekend dat we de echte beste frietjes bakken. Maar als ons personeel zou moeten kiezen, dan zouden ze het liefst op pad gaan met een ijskarretje.

Met ijskarretjes kom je vanzelf op een fuif terecht. Uiteraard komen we veel op kinderfeestjes, meestal bij mensen aan huis. Geen tevredener klanten dan kinderen die een ijsje uit een ijskraam krijgen natuurlijk.

Ook komen we vaak op bruiloften. Die worden vaak op een mooie locatie gehouden en ook hier is de sfeer weer opperbest. En die wordt vaak nog beter als de bel van een van onze ijskramen klinkt. Naast verjaardagen en huwelijken huren veel klanten onze ijswagens voor jubilea, op sweet sixteen feestjes, communies of bachelor parties. Op pad gaan met het ijskarretje is dus ook een feestje voor onze eigen mensen!

Om de verjaardag van uw kind tot een echt feestje te maken houden we het niet bij het scheppen van ijs uit onze ijswagens alleen. In overleg kunnen we een heel pakket op maat samen stellen. Dat kan beginnen met het spelen van 'Er is er een jarig' vanuit de ijswagen op het moment dat deze op het feest aankomt. Vervolgens kan het feestje worden geopend met het aanbieden van een eerste rondje ijs. Daarbij kan de jarige zelf ijs scheppen in het ijskarretje zodat hij of zij al zijn vriendjes en vriendinnetjes zelf van ijs kan voorzien.

Uiteraard kan onze ijskraam het middelpunt op het feest vormen waar omheen liedjes worden gezongen en cadeautjes worden gegeven. De bemanning van het ijskarretje neemt ook een eigen verjaardagskaart voor de jarige mee. Ook kunnen zij telkens het zingen van liedjes inzetten.

Al ons rijdend materieel, en zeker onze mobiele ijskramen, zijn zeer schoon en stoten nauwelijks uitlaatgassen uit. U kunt de ijswagens dan ook gemakkelijk aan huis of zelfs in uw huis of bedrijfspand laten komen. Dat betekent dus ook dat u bij het boeken van het ijskraam geen rekening hoeft te houden met het weer. Weer of geen weer, ijskarretjes zijn gewoon altijd van de partij!

U kunt een ijswagen bij ons direct boeken. We komen dan met ons eigen professioneel opgeleide personeel. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen een ijskarretje te huren en uw eigen cateraar de ijskraam te laten bemannen of iemand anders. Eigenlijk zijn alle constructies mogelijk en maatwerk kost niets extra.

U zult versteld staan van de leuke prijzen waarvoor u al een ijswagen aan huis hebt. Neem gerust vrijblijvend contact op en ontvang de afbeeldingen van onze verschillende ijskarretjes. Ook laten we u zien welke ijssoorten we in de ijskramen hebben en welke aanvullende producten, zoals shakes, slushes en dergelijke, mogelijk zijn.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap