Mobiel frituurwagen

Mobiel frituurwagen  Mobiel frituurwagen

Mogen wij eens een positieve kant van de economische crisis van de afgelopen jaren benoemen? Als het aan ons ligt, is het dat we door de crisis de gewone dingen weer meer zijn gaan waarderen. Voor de crisis kon het niet op, zeker niet als het op een feestje geven aankwam.

Voor de crisis moest het op een fuif er steeds maar gekker en uitbundiger aan toe gaan. Elk feest moest op de meest exotische locatie worden gehouden, in uitbundige thema's of op de meest afgelegen locatie. Van veel mensen weten we dat al die gekkigheid al snel ging vervelen. En voor diegene die de fuif gaf werd de druk steeds groter om maar weer iets anders dan de vorige keer te bedenken.

De economische crisis heeft ons weer met beide benen op de aarde terug gebracht. We waarderen elkaar en kleine gebaren veel meer. En velen hebben weer een voorkeur voor ouderwetse dingen. Wij zien dat in ons bedrijf ook terug bij de soorten food wagens die mensen bij ons huren. Vooral als we op een feest aan huis komen dan hebben veel mensen nu de voorkeur voor een frituurwagen.

En dat komt niet uitsluitend vanwege de prijs. Want voor hetzelfde geld hebben we ook hele andere catering formules te huur. Uiteraard zijn de prijzen van onze frituurwagens heel aantrekkelijk, maar dat is volgens ons niet de belangrijkste reden voor de grote belangstelling. De frituurwagens brengen naast lekkere friet en snacks ook een gevoel van nostalgie mee op de fuif.

De frituurwagen geeft voor veel mensen de associatie met vroeger, met hun jeugd. Toen stond de frituurwagen een keer per week in het dorp en ging men voor 's avonds bij het eten friet halen. Of de frituurwagen roept de herinnering aan de kermis of de jaarlijkse braderie in het dorp op.

U moet de ouderwetse uitstraling van de frituurwagens overigens niet verwarren met oud of verouderd. Al onze frituurwagens zijn professioneel ingericht en voldoen aan de hoogste standaarden voor hygiƫne en voedselveiligheid. Ook het personeel binnen ons bedrijf is professioneel opgeleid.

De frituurwagen is dus eigenlijk een rijdend apparaat om terug te gaan in de tijd. Een mobiele oplossing voor wie verlangt naar de dagen van weleer toen alles nog niet zo ingewikkeld was en mensen al snel tevreden waren. Een manier om onze verbeelding te prikkelen.

Ach, misschien draven we nu wat door. Misschien moeten we ons als bedrijf gewoon houden bij dat waar we goed in zijn. En dat is om u te helpen bij het huren van de beste frituurwagen voor uw feest of evenement. En in die frituurwagens bakken we voor u de beste frietjes zodat we het iedereen op het feest naar de zin maken en uiteindelijk helpen uw feest tot een succes te maken.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap