Mobiele snackwagen

Mobiele snackwagen  Mobiele snackwagen

Het is altijd leuk om een feestje geven, maar de voorbereiding ervan kost vaak veel tijd. Sommige mensen doen heel veel moeite om zelf lekkere hapjes te maken en dat kost heel veel tijd. Recepten verzinnen, de juiste inkopen doen, klaar maken in de keuken en zo verder. Dat is natuurlijk heel erg gastvrij en attent, maar de kans bestaat dat u uitgeput op uw eigen fuif arriveert.

Natuurlijk kunt u het ook heel professioneel aanpakken en een kok of cateraar inhuren. Ook dat is bijzonder aardig naar uw gasten, maar u moet niet raar staan te kijken als uw eigen feestvreugde wordt bedorven als u de prijs van dit alles ziet. Een echte chef huren kan aardig in de papieren lopen en u blijft thuis na afloop vaak met de rommel zitten.

En zeg nou zelf, makkelijk wil niet zeggen dat mensen het lekker vinden. Sterker nog, op menig feest zit de stemming er pas goed in als de schaal met bitterballen is gearriveerd! Mensen hebben op een feestje nou eenmaal een lekkere trek. De verfijnde hapjes blijven vaak nog lang staan, als de schalen met snacks als loempiaatjes, bitterbalen, vlammetjes en dergelijke al lang op zijn.

Voor al die mensen die hun gasten iets lekkers en gemakkelijks willen voorschotelen hebben wij de mobiele snackwagen te huur. Een snackwagen kunt u het beste zien als een rijdend fingerfood paleis. Aan boord van de snackwagen vindt u alles op het gebied van snelle hapjes, partysnacks, appetizers enzovoort.

En voor de prijs hoeft u het helemaal niet te laten. Het huren van snackwagens hoeft niet veel geld te kosten. Samen bepalen we het assortiment en de hoeveelheid snacks die u wilt serveren. Natuurlijk werken we met vaste arrangementen met vastgestelde prijzen, maar het huren van een snackwagen is altijd maatwerk. Wij zorgen dat u nooit teveel betaalt.

Waaruit bestaat het aanbod snacks in de mobiele snackwagens die wij te huur hebben? In de snackwagen bieden we standaard frietjes, frikadellen, kroketten, bami- en nasischijven, kipnuggets en kipkorns, kaassoufflés en braadworsten die op het menu staan. Kiest u voor een menu op maat dan kunnen we daar nog van alles aan toevoegen, zoals stoofvlees en goulash uit eigen keuken, saté met kroepoek, gehaktballetjes in satésaus, broodjes hamburger, broodjes beenham en broodjes hotdog.

Wat ook een aanrader is, is om naast de snackwagen een mobiel ijskraam te huren. Uw gasten kunnen dan na het snacken zich te goed doen aan heerlijk roomijs of gewoon een waterijsje. En uiteraard kunnen we voor een drankje bij de snacks zorgen. Snacken maakt nou eenmaal dorstig en mensen willen graag een frisdrankje of een biertje bij hun snack. Ook hiervoor heeft ons bedrijf diverse karren in de verhuur.

Neem voor het huren van een snackwagen aan huis of op elke andere locatie vrijblijvend contact op. We informeren u graag over de prijzen en andere mogelijkheden. Ook kunt u uw snackwagen online boeken.Copyright 2023De-frietwagen.be| Contact| Sitemap