Drankkraam

Drankkraam  Drankkraam

U geeft een feest bij u thuis of bij uw bedrijf. Natuurlijk is de catering een van de belangrijkste zaken om te regelen. Gaat u dan voor de bekende saaie bar en een bijbehorende witte tafels met glazen drank erop, of wilt u er iets origineels van maken? In dat laatste geval zou een mobiele drankkraam wel eens een goede oplossing kunnen zijn, en wel hierom:

  • Onze mobiele drankkramen zijn perfect voor het inrichten van uw feestlocatie. Onze drankkramen zijn rijdend en passen op vrijwel elke plaats. Hierdoor kunt u elke locatie gezellig inrichten.
  • De mobiele drankwagen die u bij ons kunt huren is zeer compleet ingericht. Standaard is de drankkraam ingericht met de bekende soorten frisdrank, diverse bieren op de tap en wijn en gedestilleerd. Uiteraard is maatwerk mogelijk. Zo kunnen we de drankkraam bijvoorbeeld voorzien van een selectie ambachtelijke speciaal bieren.
  • Onze mobiele drankwagens worden bemand door professioneel personeel. Zij hebben een gastvrije instelling en weten wat het is om op een feest te staan.
  • Drankwagens vormen een mooi middelpunt op uw feest locatie. En met meerdere drankkramen voorkomt u dat iedereen voor die ene bar staat te dringen. Zo blijft het gezellig en kan iedereen gemakkelijk een drankje krijgen.
  • Met een drankkraam bent u bovendien flexibel. Wanneer u bijvoorbeeld niet weet hoeveel mensen op het feestje komen, kunt u met onze dranken kramen gemakkelijk op- en afschalen. Geen grote lege zaal dus maar telkens wanneer er meer mensen komen openen we een extra dranken kraam. Maatwerk dus hetgeen de sfeer ten goede zal komen.
  • Bent u gebonden om het feest op een bepaalde locatie te houden? En gaat het om een groot terrein waarbij het niet plezierig is om telkens naar een centraal punt te lopen? Een festival of sportevenement bijvoorbeeld? Voor die locaties zijn drank kramen de perfecte oplossing. U plaatst gewoon op meerdere plaatsen een drank kraam zodat deze voor iedereen goed bereikbaar zijn.
  • Dranken kramen zijn er trouwens ook voor kinderen. Hoe leuk is het om op fuif te komen en waar een speciaal drank kraam is met heerlijke ranja, lekkere limonade, of bijvoorbeeld frisse smoothies? Reken maar dat de vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen volgende keer maar wat graag aan huis komen.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie over de prijzen van de verhuur van een drankkraam. Wij hanteren diverse formules voor de verhuur van de drank kraam. U kunt met ons een prijs per consumptie afspreken of een all-in prijs per persoon. Uiteraard is de prijs onder meer afhankelijk van de keuze van dranken. Kiest u er bijvoorbeeld voor om ambachtelijk bier of bier van een speciale brouwer te schenken, dan zal de prijs uiteraard hoger zijn dan bij de keuze voor een van de standaard brouwers.

Bij de verhuur van onze dranken kramen is het brengen en halen van de kar op locatie inbegrepen. Ook de bediening in de karren door professioneel personeel is in de prijs opgenomen. Boeken van een kar kan telefonisch of via de website.Copyright 2023De-frietwagen.be| Contact| Sitemap