Smoutebollenwagen

Smoutebollenwagen  Smoutebollenwagen

Waarom wachten tot het kermis is of Oudjaar? We lusten een smoutebol toch allemaal wel vaker dan maar een of twee keer per jaar? Smoutebollen, of voor de Nederlander: oliebollen, zijn al decennialang een hit bij oud en jong. Niet voor niets gaat het als een lopende vuurtje door het dorp als de smoutebollenkraam weer is gearriveerd.

Smoutebollen zijn een voedzame traktatie. Smoutebollenkramen doen het dan ook goed op evenementen in de open lucht. Een viswedstrijd, een cyclo cross of een rommelmarkt in de winter. De vorst hangt in de lucht en de adem van de bezoekers geeft witte dampwolkjes. Mensen stampen met hun voeten op de grond en wrijven met hun handen om ze warm te houden.

Het is een kwestie van tijd voordat ze naar de mobiel smoutebollenkraam lopen om een portie smoutebollen te bestellen. En als ze met eten beginnen zijn ze niet meer te stoppen. U zult er dan ook versteld van staan hoe gemakkelijk u de prijs van de smoutebollenwagen kunt terug verdienen op uw evenement.

Smoutebollenwagens zijn gemakkelijk en snel op elke locatie te plaatsen. Wij kunnen ze voor u op elk terrein neerzetten. Met ons mobiel energie- en watercentrum dat bij elke smoutebollenwagen wordt geleverd zijn ze volledig onafhankelijk te gebruiken. Iedere smoutebollenkraam is rijdend en kan dus op vrijwel elk terrein worden ingezet.

Een smoutebollenkraam huren voor een feest aan huis of bij uw bedrijf is origineel en zal door uw gasten enorm worden gewaardeerd. De smoutebollenwagen neemt niet alleen het beslag en de lekkere baklucht van de smoutebollen met zich mee. Nee, de smoutebollenwagens verspreiden als vanzelf ook een authentieke en gezellige sfeer.

En al helemaal met wat leuke antieke tafeltjes en stoeltjes die u tevens bij ons kunt huren, wanen de gasten zich al snel in de tijd van Anton Pieck en verzamelen ze zich als vanzelf om de smoutebollenkraam heen. Wat ook leuk is, is om uw gasten bij het verlaten van de fuif een zakje smoutebollen mee te geven.

Natuurlijk hebben we in de smoutebollenkramen kleine zakjes poedersuiker die u erbij kunt voegen. Indien u dat wilt kunnen we aan de zak een persoonlijke boodschap vast maken. Of op elk zakje wordt een persoonlijk dankwoord gedrukt. Laat uw fantasie de vrije loop en wij maken de dromen op maat waar.

Boeken van een smoutebollenkraam gaat snel en makkelijk. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar als u een smoutebollenkraam wilt huren. Smoutebollenwagens zijn voor een vast bedrag te huur. Afhankelijk van de vraag of u de smoutebollenkraam al dan niet met personeel erbij wilt, het beslag en eventueel andere consumpties spreken we de variabele prijs met u af.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap