Pannenkoekenwagen

Pannenkoekenwagen  Pannenkoekenwagen

Natuurlijk kunt u een goochelaar huren. Of iemand die zijn hond door een hoepel laat springen. U kunt ook kiezen voor het springkussen. Iemand die ballonnen opblaast en daar figuurtjes van maakt. Maar u kunt uw kind ook op een echt feestje trakteren en een pannenkoekenkraam huren.

Mobiele pannenkoekenkramen zijn ideaal voor feesten en partijen waar zowel volwassenen als kinderen komen. Voor kinderen zijn pannenkoeken natuurlijk altijd feest. Maar ook volwassenen vinden een pannenkoek op zijn tijd een delicatesse. Denk maar eens aan een pannenkoek met spek of misschien eentje met een scheutje Grand Marnier. Of een hartige, zoute pannenkoek belegd met een stukje brie of camembert.

Het leuke van de pannenkoekenwagen op locatie is dat u deze kunt gebruiken zoals u dat wilt. Wilt u graag dat wij de pannenkoeken voor u bakken dan is dat uiteraard mogelijk. Wij hebben professioneel opgeleid horecapersoneel met een gastvrije instelling die hun hand niet omdraaien voor het bakken van een overheerlijke pannenkoek in allerlei varianten.

Wilt u misschien liever zelf aan de slag met het bakken van de pannenkoeken? Dat kan natuurlijk ook. Vooral kinderen vinden het leuk om zelf te bakken en om te proberen ze in de lucht om te keren. Voor schortjes, bakgerei, beslag en dergelijke zorgt ons bedrijf.

Het menu dat we vanuit de pannenkoekenwagens serveren kan ook op maat worden vastgesteld. Ten eerste kunt u kiezen voor een drankenpakket. Voor een kinderfeestje aan huis hebben we bijvoorbeeld heerlijke limonades en vruchtensappen. Ten tweede kunt u kiezen voor andere zoetigheden, zoals wafels of smoutebollen. Ten derde is er een ruime keuze aan beleg, van allerlei zoetwaren tot fris, fruitig en hartig. U hoeft alleen maar uw wensen aan ons te vertellen en wij stellen het menu op maat voor u samen.

Vraagt u zich af of het mogelijk is om onze mobiele pannenkoekenkar bij u thuis te plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons bedrijf is gespecialiseerd in rijdend catering werk en kunnen dus precies adviseren hoeveel ruimte er nodig is om met de pannenkoekenkar aan huis te kunnen komen.

Benieuwd naar de prijzen om een pannenkoekenkraam op fuif te laten komen bij u thuis, uw bedrijf of evenement? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bedrijf op alle dagen bellen tussen 09:00 en 22:00 uur. Op basis van het aantal gasten en uw verdere wensen kunnen we u in no time een prijs noemen voor de verhuur.

Het boeken van onze pannenkoekenwagens kan ook telefonisch of door ons een e-mail te sturen. Wij hebben een grote vloot aan rijdend catering werk dus kunnen helpen bij feestjes van een tiental tot enkele honderden personen. Wij hopen snel langs te mogen komen op uw feest.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap