Pizzakraam

Pizzakraam  Pizzakraam

Er zijn mensen die je er dag en nacht voor wakker kunt maken: pizza. Pizza is immens populair en dat is ook niet zo gek omdat je met pizza oneindig kunt variƫren. Vleeseters, visliefhebbers en vegetariƫrs komen allemaal aan hun trekken met pizza.

Met het serveren van pizza op een feestje is succes dan ook gegarandeerd. Maar wat nou als u graag een feestje thuis geeft, of misschien op een kampeerplek, aan de recreatieplas of op een andere locatie? Daar is niet altijd een pizzeria in de buurt. En zelf kunt u daar misschien friet bakken, of een bbq aansteken, maar wie heeft er een nu een mobiele pizzaoven?

Pizza is lekker en gemakkelijk, maar de pizza moet wel goed worden klaargemaakt. Daar is een goede, hete oven voor nodig. Eentje waarin de pizza professioneel wordt gebakken. En die zijn niet zomaar te krijgen, althans niet rijdend. En geen grotere party killer dan wanneer iedereen smacht naar een lekkere pizza slice en die blijkt slap of niet gaar te zijn.

Als u het daarom goed wilt doen, dan moet u een pizzakraam op uw feest huren. Een mobiel pizzakraam zorgt bovendien voor een leuke aankleding, in vrolijke Italiaans groene, witte en rode kleuren. En natuurlijk komt de pizzakraam met heerlijke Italiaanse wijnen, zoals Chianti en Lambrusco op uw fuif.

Bij het assortiment is alles mogelijk. In feite is het altijd maatwerk, waarbij de klant zelf aangeeft hoe hij of zij de pizza wil laten serveren (geheel of in slices), welke verschillende soorten beleg erop gaan en of er eventueel bijgerechten worden geserveerd. Want zeker in de zomer is een heerlijke frisse tomatensalade natuurlijk heel erg lekker naast een stukje pizza. Met de pizzakar bestaan oneindig veel mogelijkheden.

Pizzakramen zijn natuurlijk ook te huur voor kinderfeestjes. Aan huis bijvoorbeeld. Mobiele pizzakramen zijn er in verschillende maten en het lukt ons vrijwel altijd de pizzakramen op de gewenste locatie te manoeuvreren. In de pizzawagen kunnen de kinderen zelf aan de gang met het uitrollen van het deeg en het beleggen van hun pizza. Als echte Italiaanse pizzabakkers mogen ze hun eigen pizza vervolgens in de oven van de pizzakar leggen en kunnen ze toekijken hoe deze wordt afgebakken.

Indien u een of meer van onze mobiele pizzawagens wilt huren of deze direct wilt boeken neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar met onze mobiele foodwagens. Bespreek gerust al uw wensen hoe u de pizzakarren op uw locatie zou willen inzetten. Maatwerk is altijd mogelijk.

Ook voor informatie over de prijzen van onze pizzawagens verhuur kunt u contact opnemen. Wij hebben pizzawagens voor alle soorten feestjes en groepsgroottes te huur. Met een pizzakraam haalt u een rijdend Italiaanse restaurant op uw fuif.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap