Fish and chips wagen

Fish and chips wagen  Fish and chips wagen

Zoals we allemaal weten is fish and chips een typisch Engels gerecht. Het bestaat uit gefrituurde vis - meestal kabeljauw of schelvis - en frietjes. Volgens de Engelse traditie mag aan de friet alleen azijn worden toegevoegd, maar in Nederland en België gebruiken we natuurlijk gewoon mayonaise. Hoewel fish and chips een Engelse traditie is, wordt het steeds vaker in België en Nederland gegeten, zeker aan de kust.

Hoewel fish and chips dus steeds vaker in de Lage Landen wordt gegeten is het toch net even iets anders dan een frituur. Wanneer u van plan bent om op uw feestje een snack te serveren is het misschien leuk om eens aan fish and chips te denken. U kunt bij ons namelijk terecht voor het huren van een echte fish and chips wagen.

Een mobiele fish and chips kraam is zeer geschikt voor bruiloften en (nieuwjaars) recepties. Maar we komen ook geregeld met onze mobiele fish and chips kraam op schuurfeesten, sportevenementen, straatfeesten, braderieën en evenementen van bedrijven. En ook voor kleinere partijen aan huis zijn onze mobiele fish and chips kramen te huur.

Uiteraard serveren we uw gasten vanuit onze mobiele fish and chips wagen gefrituurde vis. Daarnaast serveren we friet die uit onze eigen keuken en frituur komt. Die friet worden volgens de beste Belgische tradities gebakken en zijn dus goudbruin van kleur en krokant van smaak. De friet wordt gewassen, gesneden en voorgebakken in onze eigen keuken. In onze mobiele fish and chips wagen met professioneel ingerichte keuken worden de frietjes ten slotte afgebakken, gezouten en geserveerd.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van keukens die mobiel zijn. Omdat onze keukens rijdend zijn, kunnen we op elke locatie en fuif komen. De mobiele fish and chips wagens die we gebruiken bouwen we helemaal zelf. Ze zijn op maat gemaakt en hebben de passende uitstraling om het middelpunt op uw fuif te vormen. Simpel gezegd, u krijgt geen omgebouwde caravan te zien maar een rijdend eetpaleis met gastvrij personeel.

Maatwerk vindt u ook terug in ons menu en ruime assortiment. De keuze van de sausjes, dranken, garnituur en salades zijn natuurlijk volledig bespreekbaar. We bespreken samen hoe onze fish and chips wagens op uw feest moeten worden ingericht en aangekleed en wij doen vervolgens een voorstel voor de prijs. Staat die u aan dan hoeft u ons pas te boeken.

Uiteraard variëren onze prijzen al naar gelang de omvang van de groep gasten die u verwacht te ontvangen. Voor een klein feestje thuis werken we vaak met een starttarief en daarna een prijs per persoon of consumptie. Huurt u meerdere fish and chips wagens voor een groot feest van bijvoorbeeld uw bedrijf dan kunnen we met een vaste prijs per persoon werken.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap