BBQ kraam

BBQ kraam  BBQ kraam

Wij zijn een bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van diverse soorten eetkramen. Al onze eetkramen zijn mobiel en kunnen dus gemakkelijk aan huis of op een andere locatie worden geplaatst. Als u bijvoorbeeld een professioneel bedrijfsfeest wilt geven of eens een keer goed thuis wilt uitpakken dan zijn onze mobiele eetkramen een aanrader.

Een van onze populaire formules is de mobiele bbq kraam. Onze mobiele bbq wagens zijn professioneel uitgerust voor een overheerlijke bbq. De bbq's van onze karren worden bediend door gastvrij personeel. Zij zullen ervoor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt tijdens de bbq.

Een mobiele bbq wagen kunt u zien als een compleet ingerichte keuken met een barbecue, maar dan rijdend. U stelt van tevoren samen met ons het assortiment van de bbq kraam vast. Uiteraard kunnen wij u hierbij van een (h)eerlijk advies voorzien. Ook bepalen we samen de prijs voor de bbq wagen. U kunt bij ons kiezen voor verschillende prijzen . U kunt natuurlijk per stuk betalen, maar we werken ook met formules waarbij we een vaste prijs per gast berekenen.

Het mooie van onze mobiele bbq’s is dat u ze voor allerlei soorten partijen kunt boeken. Onze bbq kramen zijn te huur voor kleine en grote partijen. Wij komen regelmatig op fuif bij families of voor kinderen, maar u kunt ons ook boeken voor grote partijen. Maatwerk is wat dat betreft het sleutelwoord. Onder "op maat" verstaan wij dat we in onderling overleg bepalen hoeveel bbq wagens op de fuif staan, de uitrusting van de barbecuekraam, de samenstelling van een eventueel drankarrangement en de tijd dat wij op het feestje blijven en de kar openhouden.

Een bbq kraam is een echte toevoeging op uw feest. Het geeft van nature een gezellige uitstraling en de bbq wagen vormt een natuurlijk middelpunt van de partij. Onze bbq wagens zijn mobiel en kunnen op vrijwel elke locatie worden geplaatst.

Zodra het voorjaar begint hebben veel mensen zin in een gezellige bbq. Een bbq op een feestje is zeker leuk, maar u wilt uw gasten eigenlijk niet vermoeien met het zelf klaar maken van hun eten. Het huren van mobiele bbq wagens is dan een uitkomst. En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Onze prijzen kunnen gegarandeerd concurreren met andere bbq´s. En dan heeft u bij ons het voordeel dat de bbq rijdend is en uitgerust is met professioneel personeel.

Neem voor het boeken van een bbq kraam vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag over de prijzen en onze formules. U kunt kiezen voor vaste prijzen met een standaard assortiment, maar maatwerk is ook mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld geen vis of varkensvlees op de bbq, bespreek het dan gerust met ons. Ook is het mogelijk dat we aan huis komen of op een andere locatie om te zien hoe we onze mobiele bbq´s het beste kunnen plaatsen.Copyright 2023De-frietwagen.be| Contact| Sitemap