Steakkraam

Steakkraam  Steakkraam

U bent vast bekend met de naam 'surf & turf'. Het wordt ook wel geschreven als 'surf 'n turf'. Maar weet u ook wat het is?

Surf & turf is een hoofdgerecht dat bestaat uit zoveel vlees als vis. Voor het vlees wordt meestal de betere kwaliteit biefstuk gebruikt zoals ossenhaas (filet mignon) en entrecote. De vis en zeevruchten zijn meestal kreeft, garnalen of gamba's. Alles wordt tezamen gegrild en komt dus heerlijk vers op het bord.

Surf 'n turf is een bekend gerecht van de kust in Amerika (vooral in Staten als Florida en Virginia) waar het wordt geserveerd in typische steakhouses. In deze steakhouses hangt vaak een losse, 'laid back' sfeer. Het misschien wel die sfeer die maakt dat we 'surf 'n turf' ook steeds vaker in Europa zien.

Ons bedrijf heeft de typische sfeer van de Amerikaanse steakhouses geprobeerd te vertalen naar ons mobiele food wagen park. De steakkraam is net even wat anders dan een bbq. Een bbq is ook heel gezellig, maar de steakwagen staat meer voor het beste wat het land en de zee ons te bieden hebben. In de mobiele steakkraam hebben we de beste kwaliteit rundvlees en het mooiste wat de zee te bieden heeft. Denk maar eens aan een delicatesse als Oosterscheldekreeft of gegrilde coquilles en dat alles tegen een zeer concurrerende prijs.

Waar het bij de bbq dus vooral om de hoeveelheid draait, gaat het in steakkramen met name om de kwaliteit. In onze steakkramen worden de steaks dan ook met zorg bereid. Onze professioneel opgeleide koks houden rekening met de persoonlijke wensen van uw gasten. Zij zien erop toe dat elke steak op die manier wordt gebakken - van bloederig rood, medium tot bien cuit - zoals uw gasten dat graag willen.

Een steakwagen is ideaal voor zomerse feesten, bijvoorbeeld met een grote groep vrienden of met familie thuis. Uiteraard zijn al onze steakwagens rijdend dus kunnen we op elke locatie komen. En het mooie van een mobiel steakkraam is dat u niet aan sluitingstijden bent gebonden. Dus als de sfeer er goed in zit, gaan we door tot in de kleine uurtjes. Op een mooie zomeravond zult u al snel niet meer weten of u nu het strand van Zeebrugge of IJmuiden bent, of aan de kust van Florida bij de Golf van Mexico.

Wilt u een van onze mobiele steakkarren huren of wilt u meer informatie over de prijzen van verhuur van de steakkarren? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben een steakkar voor elke groepsgrootte te huur. Ook kunt u steakkarren combineren met een van onze andere food wagens, zoals een mobiele grill wagen of een bbq wagen,

Wij hebben verschillende arrangementen en menusuggesties voor u klaar liggen tegen uiteraard verschillende prijzen. Maar omdat er juist zoveel mogelijk is met surf & turf en de steakkar, worden de menu's meestal op maat samengesteld. Wij horen graag van u.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap