Pitakraam

Pitakraam  Pitakraam

Pita wordt gekocht aan een mobiele Pitakraam en is daarmee fast food en is dus ongezond. Het is een bekende denkfout. Pita is helemaal niet zo ongezond als veel mensen denken. Ja, na een avond stappen pitabroodjes aan een pitakraam halen is nou niet echt een avondje gezond leven. Maar dat ligt meer aan de vele biertjes die aan het bezoek van het pitakraam vooraf gingen, dan aan de pita.

Pitabroodjes worden al sinds de oudheid gegeten en hebben een Arabisch - Griekse oorsprong. Tegenwoordig wordt pita vaak verkocht in de vele mobiele pitakramen die België rijk is. In Nederland is men overigens minder bekend met de pitakar, maar kent men natuurlijk wel shoarma. In feite zijn pita en shoarma hetzelfde gerecht. In Nederland wordt shoarma echter meestal verkocht in een zaak, terwijl in België de shoarma zaak rijdend is gemaakt. Met de pitakar.

Pita kan met allerlei groenten, sausjes en dips worden geserveerd. Denk aan een dressing als yoghurt, knoflooksaus, hummus. Daarnaast worden er groentjes als sla, tomaat, stukjes komkommer, paprika en zo verder bij gegeten.

Ons bedrijf levert pitawagens op locatie voor feesten en partijen. Bij ons kunt u terecht voor pitawagens voor op uw feestje aan huis, bij uw bedrijf of op een andere fuif. Wij komen op uw feest met al klaar gemaakt pitavlees dat uiteraard altijd vers is. Vervolgens worden in de pitawagens de broodjes klaar gemaakt en geserveerd.

Een pitabroodje is al een complete snack maar indien u dat wilt kan ernaast ook een frisse salade of friet worden geserveerd. Ook hebben we in de pitawagens keuze uit verschillende soorten rauwkost. Het uiteindelijke menu van de pitawagens wordt in overleg met u op maat bepaald.

Een pitawagen is een leuk alternatief voor snacks en voor een bbq. Sommige mensen vinden een snack als friet of een frikadel net even te gewoon om op hun feestje te serveren. Daarentegen is een bbq weer minder gemakkelijk klaar te maken op een fuif met enkele honderden mensen. De pitawagen is dan een leuk alternatief waarmee u uw gasten kunt verrassen.

Wij hebben diverse pitakarren te huur voor uw volgende feest of partij. Wij zijn hét adres voor de verhuur van een food wagen, waaronder een pitawagen. Wij brengen de pitakarren altijd op locatie, of dat nou bij u thuis is of ergens anders.

U kunt een pitakraam met en zonder ons professioneel opgeleid personeel huren. Wilt u alleen de pitakraam huren , dan zorgen we voor duidelijke instructies vooraf zodat u zelf aan de slag kunt met het bereiden van de heerlijkste pita broodjes.

Ons bedrijf werkt met duidelijke prijzen voor het huren van pitakramen. U betaalt altijd een vaste prijs voor het leveren van de pitawagen. Vervolgens betaalt u een prijs voor het eten en eventueel ook de drankjes. Geef bij het boeken van de pitakar aan of u een prijs per persoon wilt betalen (uw gasten kunnen dan voor een vast bedrag onbeperkt pita eten) of een prijs per werkelijk gebruikte consumptie.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap