Soepkraam

Soepkraam  Soepkraam

Misschien kent u de aflevering van Seinfeld - een Amerikaanse televisie komedie serie uit de jaren negentig - over de zogeheten 'soup nazi'. De serie gaat over een kok, een verschrikkelijke tiran van een man, die een soepkraam opent in New York.

De man is vreselijk onaardig en onbeleefd tegen zijn klanten maar zijn soep is zo lekker dat iedereen zijn gedrag tolereert om een kopje van zijn heerlijke soep uit zijn soepkraam 'te mogen' kopen. Al snel staat er elke dag een rij mensen voor de deur van de soepkraam om ook maar een keer zijn soep te kunnen proeven.

Nu zult u in onze soepkramen geen tirannen aantreffen en de Seinfeld aflevering is natuurlijk een grote grap. Maar wat geen grap is, is dat mensen compleet kunnen vallen voor een heerlijke kop soep. Goed en professioneel klaargemaakte soep, dat wil zeggen met verse ingrediƫnten en heerlijke specerijen en aroma's, kan zo'n intens volle smaak hebben dat het water u in de mond loopt alleen al bij het ruiken ervan.

Wat wij bij onze mobiele soepwagen dan ook wel herkennen uit de Seinfeld show zijn de rijen die zich soms vormen voor ons rijdend smaakpaleis. Een soepwagen op een feestje of op een andere locatie is het perfecte adres voor mensen die eigenlijk niets willen eten op een feestje, maar toch lekkere trek hebben gekregen.

In onze soepwagens houden we natuurlijk rekening met de verschillende wensen en smaken van uw gasten. Zo maken we heerlijke dikke soepen waarin uw lepel als het ware overeind kan blijven staan. Zulke soepen zijn natuurlijk lekker in het najaar of in de winter. Misschien voor bij een winterse fair of een andere markt of braderie in december.

Maar we maken natuurlijk ook heldere bouillons. Soepen die helemaal niet zo zwaar zijn, maar wel vol van smaak zijn en juist net dat beetje zout bevatten waar mensen ook op warme dagen juist behoefte aan hebben. En we hebben natuurlijk soepen in de soepkar die helemaal passen bij het moment en de locatie. Wat dacht u van erwtensoep met roggebrood en katenspek voor langs de schaatsbaan?
We hebben diverse suggesties voor het samenstellen van het soepen aanbod in de soepwagen en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Maar uiteraard zijn op maat gemaakte menu's ook mogelijk. Misschien heeft u nog wel een recept voor soep van uw grootmoeder dat u in een van onze soepwagens wilt bereiden.

Naast soepkarren kunt u bij ons meubilair, servies en bestek huren. Ons bedrijf heeft dan ook een compleet soeppakket voor uw volgende feestje aan huis of op een andere locatie. Benieuwd geworden naar het effect wat onze mobiele soepkarren kunnen hebben op uw gasten? Neem dan snel contact op om vandaag nog een soepkar op uw volgende feest te boeken. Wij hebben altijd voldoende mogelijkheden voor in de verhuur.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap