Maatjeskraam

Maatjeskraam  Maatjeskraam

We snacken wat af met zijn allen. En dat doen we niet altijd even gezond, zo weten we maar al te goed. Maar dat geldt niet voor de mensen die de maatjeskar bezoeken voor een lekkere snack. Zij doen twee dingen tegelijk: ze stillen de lekkere trek en werken aan hun gezondheid. Denk daarom eens aan het huren van een maatjeskar op uw volgende feest of fuif.

Maatjeskarren serveren de Hollandse Nieuwe. Die wordt ook wel maatjesharing genoemd. De haring die in maatjeskarren wordt geserveerd is de eerste, jonge haring van het seizoen die geschikt is voor consumptie. De haring in maatjeskarren bevatten veel onverzadigde omega 3- vetzuren. Deze vetten hebben een gunstige invloed op het cholesterolgehalte in ons bloed. Daarmee wordt de kans op hart- en vaatziekten kleiner. Maatjeskarren zijn dus in feite een rijdend gezondheidscentrum.

De belangrijkste reden voor het huren van een maatjeskraam hoeft natuurlijk niet het gezonde effect van de haring te zijn. Heel veel mensen vinden de verse haring uit de maatjeskraam gewoon lekker. Haring eten uit een maatjeskraam behoort gewoon tot onze culinaire traditie.

Maar er zijn meer redenen om maatjeskramen te boeken op uw feestje. In de maatjeskramen wordt de haring ter plekke klaargemaakt. Uw gasten zien ter plekke hoe het haring kaken in zijn werk gaat. Ons personeel is professioneel getraind om de haring in de maatjeskramen klaar te maken. Zij maken de vis schoon en serveren deze dus geheel vers ter plaatse. Voor die dat wil worden de haringen geserveerd met een gesnipperd uitje of een augurk, maar dat is natuurlijk smaak gebonden.

Onze maatjeswagens zijn zeer geschikt voor het koelen en bewaren van de haring. Ook beschikken de maatjeskramen over vrolijke servetjes, bordjes en vlaggetjes. Op die manier kunnen we de haring aantrekkelijk serveren en dragen we bij aan de gezellige sfeer op uw feest.

Met een maatjeswagen doet u overigens niet alleen Nederlanders een plezier. Ook Duitsers zijn steeds vaker te vinden aan een maatjeswagen, zij het dat die een voorkeur hebben voor een wat grotere en zoutere haring. Ook is bekend dat steeds meer Belgen de weg naar de Hollandse Nieuwe weten te vinden. Niet voor niets komen onze maatjeswagens daar dan ook steeds vaker op fuif.

Een maatjeskraam is dus op elke locatie een succes. Wij hebben diverse maatjeswagens voor u te huur. Ook kunnen we helpen met de aankleding op het feest. Dat maakt niet uit of het om een feest aan huis, bij een bedrijf of de vereniging gaat.

Informeer vandaag nog naar onze prijzen. We brengen de maatjeskraam altijd op locatie. Uiteraard zijn alle maatjeskarren rijdend en kunt u ze ter plaatse op de gewenste locatie zetten. Kijk voor prijzen en informatie over boeken op onze website.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap