Oesterkraam

Oesterkraam  Oesterkraam

Een oesterkar op uw fuif huren staat voor veel dingen. Reken maar dat gasten verheugd zullen opkijken wanneer ze op uw feest arriveren en de oesterkar zien staan. Dat heeft te maken met datgene waarmee oesters worden geassocieerd, maar ook met de aankleding van onze oesterkarren.

Oesters in een oesterkraam zijn natuurlijk prachtige producten. Ze zijn vers, worden ter plaatse schoon gemaakt en geopend. Dat gaat allemaal heel professioneel en vereist het nodige vakmanschap.

Oesters hebben een rijke uitstraling en geven daardoor uw feestje een behoorlijk chic karakter. Door onze grootschalige inkoop kunnen we de prijzen van het huren van een oesterkar echter laag houden. En bij oesters gaat het niet zozeer om de hoeveelheid maar veel meer om de kwaliteit. Dat ligt natuurlijk anders bij snacks en andere borrelhapjes.

Verder kunnen we natuurlijk ook veel naast de oesters serveren en de aankleding van de oesterkramen zo leuk en feestelijk mogelijk maken. Bij oesters kan natuurlijk heel goed een glas champagne worden geserveerd waardoor de kans op een leuk feestje nog verder toeneemt. En als u de prijs van champagne wat aan de hoge kant vindt kunnen we natuurlijk ook Spaanse cava of Italiaanse prosecco serveren.

Al met al is een oesterwagen een leuk en gezellig middelpunt op elk feestje. Wanneer u een oesterwagen thuis laat komen haalt u in u feite een rijdend bastion aan feestvreugde in huis waar uw gasten vanzelf samen komen. Dat geldt natuurlijk ook wanneer u aandacht wilt trekken voor de opening van uw bedrijf of winkel. Reken maar dat mensen op de mobiele oesterkar afkomen en dus vanzelf kennis zullen maken met het nieuwe pand van uw bedrijf.

Wij komen met onze oesterwagens op locatie. Dat kan aan huis zijn of bijvoorbeeld op markten. Wij hebben een heel rijdend arsenaal aan oesterwagens voor de verhuur. Dus ook wanneer u met uw dorp of winkeliersvereniging een oesterfeest wilt organiseren dan hebben wij de oesterwagens voor u te huur.

Bij ons bedrijf is maatwerk altijd mogelijk. U bent dus niet gebonden aan alleen oesters in de oesterkar. Het menu is ook uit te breiden met bijvoorbeeld mosselen of zelfs een rijkelijk gevuld zeebanket. Voor dergelijke menuĀ“s op maat adviseren we om contact te nemen zodat we samen het beste arrangement voor u kunnen samenstellen.

Aarzel dus niet wanneer u graag eens een ander feestje wilt organiseren dan gebruikelijk. Kom bij ons een mobiel oesterkraam huren en verwen uw gasten met deze luxe en gezonde delicatesse. Wij zorgen voor professioneel personeel en kunnen bovendien helpen met een bijpassend dranken arrangement.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze oesterkarren of wanneer u direct wilt boeken. Wij zijn bereikbaar op alle dagen tussen negen uur in de ochtend en tien uur in de avond. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn met het serveren van de beste oesters op uw volgende fuif.Copyright 2024De-frietwagen.be| Contact| Sitemap