Ceremoniewagens

Ceremoniewagens  Ceremoniewagens

Wij komen graag op uw feestje om het helemaal compleet te maken. Dat kunnen we op verschillende manieren doen. Ten eerste hebben we eetkramen die mobiel zijn. Die kunnen we dus op elke locatie plaatsen. Ten tweede kunnen we voor bijzonder vervoer zorgen.

Wat is er voor mensen leuker dan op fuif gaan in een ouderwets / retro jasje? Wij kunnen zo'n thema tot leven brengen met een mobiele ceremoniekraam. Mobiele ceremoniekramen zijn ouderwetse voertuigen, meestal bestelwagens, die zijn omgebouwd tot mobiele eetkramen. U krijgt uw wafel of frietje dan geserveerd uit een oude Citro├źn bus of een ouderwets vrachtwagentje van Simca.

Wij hebben diverse mobiele ceremoniekramen te huur. Het assortiment dranken en spijzen aan boord van de mobiele ceremoniekraam wordt op maat met u samengesteld. Maar het is natuurlijk leuk om helemaal in het retro thema te blijven en te kiezen voor bijvoorbeeld een ouderwets menu van smoutebollen, berlinerbollen of pannenkoeken.

Naast ouderwetse mobiele ceremoniekramen hebben we ook mobiele ceremoniewagens. Het bruidspaar, de jubilaris en/of de gasten worden in stijl vervoerd in een oude Daimler of Jaguar. Onze mobiele ceremoniewagens zijn in topconditie en uw gasten zullen dan ook hun ogen uitkijken wanneer u in een van onze ceremoniewagens arriveert.

Onze ceremoniewagens worden altijd geleverd met een professioneel opgeleide bestuurder. Hoewel de ceremoniewagens uitstekend onderhouden zijn en door ons voortdurend rijdend worden gehouden, kunnen ze niet worden vergeleken met de moderne wagens van tegenwoordig. En u wilt misschien wel een grote entree maken op uw feest, maar u zou toch liever niet de oldtimer in de gevel van uw huis of bedrijf willen parkeren. Dus is de huur van de chauffeur bij de prijs ingegrepen.

Wij informeren u graag over de prijzen van het huren van onze mobiele ceremoniekramen en mobiele ceremoniewagens. U kunt het arrangement geheel samen stellen: maatwerk kost bij ons niets extra. Ook informeren we u graag over de prijs van het buffet dat vanuit de mobiele ceremoniekraam wordt geserveerd.

Denk daarom bijvoorbeeld eens uw vijftigjarige bruiloft. Hoe leuk wordt uw feest aan huis door ceremoniewagens te huren die stammen uit de tijd van uw trouwerij. Rijdend materieel dat u helemaal terugbrengt naar vervlogen tijden en u die de mooiste dag van uw leven laat herbeleven.

Eten uit een kraam dat u allemaal nog kent van vroeger toen u als jongere op fuif ging of naar de kermis. Met professioneel personeel dat gastvrij is en bedient in de kledij die bovendien ook nog eens past bij die tijd. Dat is al een feestje op zich.

Het huren van klassieke ceremoniekramen en ceremoniewagens zal zijn prijs dubbel en dwars waard zijn. Wanneer u thuis komt en op de bank zit na het feest dan zult u nog lang nagenieten van deze bijzondere dag. Met onze mobiele ceremoniekramen en mobiele ceremoniewagens helpen we deze droom graag waar maken.Copyright 2023De-frietwagen.be| Contact| Sitemap