Fastfood catering

Fastfood catering  Fastfood catering

Het organiseren van een feestje is niet altijd even gemakkelijk. Alleen al het bijeen brengen van alle mensen, het vinden van een leuke locatie en het bepalen van een thema of kiezen van een activiteit is door het grote aanbod van tegenwoordig best lastig. En dan is er ook nog de catering. Er moet met allerlei voorkeuren en smaken rekening worden gehouden. Gelukkig hebben wij een oplossing die vrijwel iedereen een plezier zal doen: fastfoodcatering!

Fast food catering. Misschien heeft u er nog nooit aan gedacht of zelfs maar van gehoord. Misschien vindt u het wel een beetje een raar idee om fast food op uw partij te serveren. Maar hoe vaak gaat u zelf niet na een dagje weg even langs een fast food restaurant voor een lekkere hap? Precies! Fastfoodcatering is dan ook meer voor de hand liggend dan u misschien in eerste instantie denkt.

Fast food catering biedt een grote verscheidenheid aan opties en mogelijkheden om iedereen op uw feestje het naar de zin te maken. Uiteraard vinden kinderen het scala aan leuke en verrassende mogelijkheden geweldig. Voor hen biedt fastfoodcatering simpelweg het perfecte menu. Maar ook volwassenen kunnen hun geluk met fast food catering niet op. We hebben keuze uit vlees en vis, kaas- en vegetarische nuggets voor vegetariërs, lekkere frietjes en zelfs gezonde hapjes met taco's, mini pizzaatjes of zelfs fruitsalades en dergelijke.

Vanuit onze eetkramen zorgen we met de fast food catering voor een leuke aankleding van elk feestje. Kinderen krijgen hun menu in een leuke box met een kleine attentie. Ook voor volwassenen hebben we lunchboxen en zorgen we voor een leuke aankleding van de eet wagens, eventueel helemaal passend bij de stijl van uw fuif.

Fastfoodcatering is ook voor u zelf een uitkomst. U hoeft zich niet te bekommeren om het vullen van de magen van uw gasten maar kunt zelf ook genieten van de partij en gezellig met uw gasten praten en feesten. Wij leveren onze fast food catering wagens altijd met professioneel opgeleid en gastvrij personeel en zij nemen alle zorgen uit uw handen.

Fastfoodcatering kan worden gecombineerd met diverse drankenarrangementen met frisdranken en alcoholische versnaperingen. De prijzen voor fast food catering kunnen worden gebaseerd op een vast bedrag per persoon waarbij de gasten a volonté kunnen eten. Ook kunnen we een prijs per consumptie afspreken. U betaalt dan uitsluitend voor hetgeen uw gasten eten en drinken.

Neem vrijblijvend contact op om onze formules te leren kennen. Fastfoodcatering is al mogelijk voor kleine groepen tot groepen van enkele honderden personen. In overleg bepalen we dan hoeveel eet wagens we inzetten op het feest. Ook is het fastfood menu bespreekbaar.

Fast food catering is gewoon een leuke en ongedwongen manier om uw gasten van lekker eten te voorzien. Hoe het precies werkt weten we niet, maar we zien uitsluitend blije gezichten aan onze eetwagens als we voor fastfoodcatering zorgen. We hopen dat binnenkort ook op uw feest te mogen doen!Copyright 2023De-frietwagen.be| Contact| Sitemap