Paellakraam

Paellakraam  Paellakraam

U dacht misschien dat wanneer het gaat om mobiele catering met foodtrucks het al snel ophoudt bij een frietwagen en ijskar? Niet bij ons bedrijf! Wij zijn een professioneel bedrijf dat telkens nieuwe mobiele concepten uitwerkt voor het rijdend cateren van feestjes.

Een van onze laatste toevoegingen aan onze mobiele foodwagens is de paellakraam. Een paellakraam is het echte zonnetje in ons mobiel food wagen park. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de herkomst van het Paella gerecht: de zonnige Spaanse streek Valencia waar de zon gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt.

Geen gerecht is ongecompliceerder dan de Spaanse paella. In feite is het gerecht ontstaan om de restjes uit de voorraad in de keuken te kunnen bereiden. Dus eigenlijk kan elke soort vlees, vis of groenten aan het gerecht worden toegevoegd.

In onze paellakramen gaat het er echter een stuk georganiseerder aan toe. Als wij met onze paellakramen op uw feestje komen dan geen 'mañana, mañana' natuurlijk. Samen stellen we vooraf het menu samen. Uiteraard helpen we met verschillende suggesties, maar uiteindelijk is het altijd maatwerk. U kent uw gasten immers het beste, en u weet dus welk eten u wilt serveren.

Een paellawagen huren op een feest is gegarandeerd een succes. Dat komt ook doordat we de paella's ter plaatse klaar maken in onze paellawagens. Goede paella moet minstens een half uur garen waardoor de lekkerste geuren vanuit de paellakar komen. Reken maar dat de gasten op uw feest daar lekkere trek van krijgen. Wanneer u ze niet wilt laten wachten tot de paella gaar is kunnen we bijvoorbeeld enkele tapa's als voorgerecht serveren.

Om de Spaanse sfeer van de paellakar compleet te maken kunnen we een heerlijke cava schenken. Deze Spaanse champagne doet niet onder voor de Franse evenknie, sterker nog velen geven inmiddels de voorkeur aan cava boven Franse champagne, zo weten wij uit ervaring. Bijkomend voordeel is dat de prijs van cava een stuk vriendelijker is dan die van Franse mousserende wijn.

De paellakar is in feite een rijdend kookeiland waarmee we op elke locatie kunnen komen. U bepaalt de tijd en plaats van het feest en wij zorgen voor de rest. Onze paellakarren zijn te huur met en zonder personeel. Om paella te maken heeft u geen professioneel opgeleide kok nodig en natuurlijk helpen we u graag een handje wanneer u ervoor kiest om met eigen mensen in de paellakraam aan de slag te gaan.

Wilt u dus thuis of in uw bedrijf een leuk feest houden en daar een Spaans tintje aan geven, dan staan wij met onze mobiele paellawagens klaar om er een professioneel paellafeest van te maken. Sowieso zijn wij het beste adres voor culinaire feestjes en evenementen aan huis of op een andere locatie. Neem dus snel contact op voor het huren of rechtstreeks boeken van een paellawagen of een van onze andere mobiele food wagens. Ook de prijzen voor onze verhuur zullen u verrassen.Copyright 2023De-frietwagen.be| Contact| Sitemap